Your Agency
Your Agency, Veghel

Korte vraag? Stuur een bericht via WhatsApp, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

WhatsApp: 06 - 47553912

Say Hi!

  • Verlengde Noordkade 14
  • 5462 EH, Veghel.
  • KVK: 56540361
01 Robbie Rise
Arrow

De vivante, vriendelijke en energieke Robbie Rise brengt een internationaal geluid en dito vibe. Wat begon als een hobbyproject in 2008, groeide uit tot de main-stage voice van events als 7th Sunday, Daydream Festival, Solar Weekend, Starbeach, Ushuaia Ibiza, L.A. Exchange, Cream Amnesia, en talloze andere toonaangevende festivals en clubs.

Zijn stijl, enthousiasme en energie sluiten naadloos aan bij allerhande DJ’s, waardoor hij ieder publiek van de banken krijgt. Deze host/MC geeft alles voor een overgetelijke beleving, waar alles draait om het vieren van het leven. #KeepOnRising

Ontmoet Robbie Rise

Robbie Rise’ energieke stem kan ieder feest naar een hoger level tillen. Benieuwd hoe hij dat doet? Het begon allemaal in 2008, bij een feestje in Eindhoven. Robbie overtuigde de DJ dat hij het publiek nog gekker kon krijgen; en met succes. Eindelijk kon hij zijn betoverende en uitbundige perfomance laten zien op het podium, en zo geschiedde. Vanaf dat punt wist hij dat hij hiervoor gemaakt was, en raakte alles in een stroomversnelling. Hij startte een nieuw house-concept (Housetrippers) en vergaarde gaandeweg meer en meer podiumervaring. Hij ontwikkelde zijn talent voor het opzwepen van het publiek en was (en is!) vastberaden om ieder feest van een extra dimensie te voorzien.

Robbie Rise heeft zichzelf de afgelopen jaren echt op de kaart gezet, en is een garantie voor succes geworden. Voor ieder evenement en iedere stage. Het grote publiek kent hem inmiddels ook doordat hij het podium deelde met o.a. Avicii, Thomas Gold, Alesso, Roger Sanchez, Don Diablo, Ummet Ozcan en Martin Garrix.

Als wereldwijde party activator, is Robbie doorlopend op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hij weet precies hoe hij een publiek bespeelt en opzweept. Zodoende is hij de perfecte host voor iedere locatie of evenement. “He will undoubtedly turn your venue into a mad dance floor. Every. Damn. Time.”

Enkele hoogtepunten van Robbie Rise
02 Robbie Rise aanvragen

boekingen

Robbie Rise boeken?

contact