Giocatori - Your Agency / Together we create

Giocatori

Voor wie GIOCATORI nog niet kent, een kleine introductie: Celvin van het Schip, Dennis Brugman en Jorik Scholten vormen samen deze muzikale vriendengroep, laatstgenoemde zou je kunnen kennen als de Nederlandse Justin Bieber; Lil Kleine. Het drietal produceert en voetbalt samen, maar samen optreden is door het drukke schema van Jorik/Lil Kleine lastig. Om die reden wordt eind 2015 Bruno Prent verwelkomt als vierde lid van Giocatori, om als host de act te vergezellen bij de DJ boekingen.

Wat begon als drie voetbalvrienden die tegen een balletje trapte is uitgegroeid tot een energieke en vernieuwende DJ act die live nooit teleurstelt. De club en festival agenda van de formatie is lang en internationaal, met optredens op o.a. Tomorrowland, Wish en Solar. Internationaal laat Giocatori van zich horen met de officiële (Warriors) remix voor Nicky Romero, maar met name nationaal wint de act brede support: De Giocatori ‘New Wave’ remixen van Drank & Drugs, No Go Zone en Zeg Dat Niet zijn illustratief de cross-over sound van Giocatori. Zelf noemen de heren hun sound FUTURE TRAP, een combinatie van Future House en Bass met Trap invloeden. Na een eigen sound kon een single natuurlijk niet uitblijven en daar was ‘ALLEEN’. De single stond ruim een week lang op nummer 1 in de Spotify Viral Charts en was in een maand een miljoen keer gestreamed. Ook de video van Alleen, waarin een onmogelijke liefde en voetbal centraal staan, stond in een maand op 1 miljoen plays.

Als bedankje naar de fans brachten de heren hun eigen Future Trap Mixtape (vol met exclusieve tracks en remixen) en lanceren ze eind februari hun tweede Giocatori collectie.

Parijs

Kenny B en Giocatori bundelen muzikale krachten in de Remix van Parijs. De heren van Giocatori hebben de zeven maal platina single van de Surinaamse sensatie in een nieuw jasje gegoten. Een samenwerking die resulteerde in een zoete sound die aanvoelt alsof je rondjes aan het zwemmen bent in een groot glas Rosé. Een videoclip kon uiteraard niet ontbreken, waarvoor opnieuw afgereisd werd naar de hoofdstad van de liefde. Kim Feenstra en Sylvia Geersen worden door Giocatori gestrikt voor de video, die samen ontwaken op een hotelkamer na een lange nacht in Parijs. De ‘frisse morgen’ wordt een ‘sexy ochtend’ in Parijs, wat illustratief is voor deze stomende remix, oordeel zelf….Als kers op de Franse taart presenteerde Giocatori op 30 november hun tweede mixtape op het YouTube kanaal van Top Notch, die gehosted wordt door de bijzondere combinatie Bokoesam en Kim Feenstra.

Giocatori boeken?

Giocatori boeken? Een live set met een mix van allerlei genres en waarbij stilstaan absoluut geen optie is! Giocatori is exclusief te boeken bij Your Agency. Voor een vrijblijvende aanvraag of boeking kun je contact opnemen met ons!

Contact us