Domien Verschuuren - Your Agency / Together we create

Domien Verschuuren

Domien Verschuuren is bekend als radio DJ bij 3FM. In 2006 wordt hij door de radiozender gescout en start daar in het nachttraject met zijn programma’s. Sindsdien heeft hij diverse radioprogramma’s gemaakt in de weekenden en doordeweeks, zowel in de ochtend als middagen. Lang heeft hij zijn eigen programma  “Dit is Domien” bij BNN op NPO 3FM gehad op maandag- tot en met donderdagavond, waarbij de luisteraar in het programma centraal stond. Maar per november 2016 neemt hij het ochtendprogramma van 3FM voor zijn rekening en hoor je hem iedere werkdag van 06:00-09:00 uur! Naast zijn liefde voor de radio, draait hij ook graag als DJ op diverse feesten, evenementen en festivals. Zo stond Domien Verschuuren al op festivals als Solar, 7th Sunday en Festyland. Alsof dat nog niet genoeg is onderhoudt hij ook nog eens een YouTube-kanaal. Check zijn vlogs door op de (rode) banner hieronder te klikken.

 

schermafbeelding-2016-12-30-om-14-55-54

3FM Serious Request

Domien heeft inmiddels 3 edities doorgebracht in het Glazen Huis voor Serious Request! In 2016 vroeg Domien samen met Frank van der Lende aandacht voor kinderen die onnodig sterven aan een longontsteking. In 2014 (samen met Coen Swijnenberg en Gerard Ekdom) en 2015 (samen met Paul Rabbering en Giel Beelen) was Domien ook één van de bewoners. De 3FM DJ’s maken de dagen voor kerst non stop live radio en TV en eten daarbij niets.

Domien Verschuuren boeken?

Domien Verschuuren is bewapend met de grootste hits van dit moment. Met zijn verrassende mashups en lekkere meezingers weet hij iedereen aan het dansen te krijgen! Domien Verschuuren is exclusief te boeken bij Your Agency. Voor een vrijblijvende aanvraag of boeking kun je contact opnemen met ons!

Contact us