Exclusief bij Your Agency

Felix Laman, aka Yung Felix, behoort tot de absolute top van muziek producers in Nederland. Yung Felix stond in zijn begin jaren als producer met name bekend om zijn unieke trap sounds die hij, samen met onder andere Yellow Claw, in zijn tracks verwerkte. Na een tijd van rust keerde YF terug met verschillende samenwerkingen waaronder met Bizzey, Kraantje Pappie, Josylvio & Hef.

In 2017 produceerde Yung Felix verschillende tracks die door menig DJ in Nederland werden opgepikt en de Nederlandse dansvloeren domineerden. Felix bracht samen met Bizzey en Josylvio de hit ‘Badman Ollo’ uit. Kort daarna volgde nieuwe samenwerkingen waaronder de populaire track ‘Vroom’ met Youtube- en popster Famke Louise en rapper Bokoesam. Het nummer werd een enorme hit en kreeg veel media-aandacht wegens Famke’s debuut.

Naast het produceren van tracks staat Yung Felix zelf ook op het podium waar zijn skills en muziekkennis samenkomen.
Niet alleen nationaal wordt Yung Felix steeds groter, ook internationaal krijgt hij steeds meer voet aan de grond. Zo maakt hij met zijn nieuwe deal bij Def Jam France een nieuwe stap in zijn carrière, maar maakt hij ook onderdeel uit van teams van verscheidene grote internationale Pop muzikanten.

In de tussen tijd zijn een hoop grote titels zoals ‘Baby Momma’ & ‘Coca’ uit deze hitmachine gekomen, zo ook zijn laatste project ‘Yung Pokro’. De EP is uitgebracht in samenwerking met rapper Poke en bracht meerdere hits teweeg, waaronder de hit singles ‘Oeff’ & ‘Loco’.

Yung Felix is hard bezig met zijn nieuwe wapenfeit welke snel het licht zal gaan zien.
Met dit aankomende house Album duikt hij een weg in die wij nog niet van hem gewend zijn maar welke door het publiek ongetwijfeld gewaardeerd zal gaan worden!

Enkele hoogtepunten van Yung Felix

02

Yung Felix aanvragen

Boekingen

Yung Felix boeken?

CONTACT

Verlengde Noordkade 14
5462 EH, Veghel.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.