Exclusief bij Your Agency

Felix Laman, aka Yung Felix, behoort tot de absolute top van muziek producers in Nederland. Yung Felix stond in zijn begin jaren als producer met name bekend om zijn unieke trap sounds die hij, samen met onder andere Yellow Claw, in zijn tracks verwerkte. Na een tijd van rust keerde Yung Felix terug met verschillende samenwerkingen waaronder met Bizzey, Kraantje Pappie, Josylvio & Hef.

In 2017 produceerde Yung Felix verschillende tracks die door menig DJ in Nederland werden opgepikt en de Nederlandse dansvloeren domineerden. Felix bracht samen met Bizzey en Josylvio de hit ‘Badman Ollo’ uit. Kort daarna volgde nieuwe samenwerkingen waaronder de populaire track ‘Vroom’ met Youtube- en popster Famke Louise en rapper Bokoesam. Het nummer werd een enorme hit en kreeg veel media-aandacht wegens Famke’s debuut.

Naast het produceren van tracks staat Yung Felix zelf ook op het podium waar zijn skills en muziekkennis samenkomen.

Niet alleen nationaal wordt Yung Felix steeds groter, ook internationaal krijgt hij steeds meer voet aan de grond en is hij onderdeel van teams van verscheidene grote internationale Pop muzikanten.

In de tussen tijd zijn een hoop grote titels zoals ‘Baby Momma’ & ‘Coca’ uit deze hitmachine gekomen, zo ook zijn laatste project ‘Yung Pokro’. De EP is uitgebracht in samenwerking met rapper Poke, bracht meerdere hits teweeg, waaronder de hit singles ‘Oeff’ & ‘Loco’.

Na deze hits bleef de locomotief maar rollen. Begin 2020 werden tracks met onder anderen Poke, Djezja en 3robi uitgebracht. Ook had hij een samenwerking met Murda met het Nederlands-Turkse nummer ‘Pahali’. Deze track sloeg vooral in Turkije hard aan en behaalde binnen twee dagen bijna een miljoen views.

Begin april kwam het album ‘Jongen van de straat’ van rapper Lil Kleine uit waar Yung Felix ook op een aantal tracks te vinden is. Dezelfde maand was Felix te zien in een van de afleveringen van ‘Young Beat’ op het YouTubekanaal van New Wave waar zijn leven behind the scenes onder de loep werd gelegd.

Op internationaal niveau zat Yung Felix zeker niet stil. In mei stond hij namelijk op de Engelse mixtape ‘Roots’ van NSG met de tune ‘MCM’.

Na menige successen besloot Yung Felix de volgende stap te nemen en voort te zetten als independent artist. Hij startte daarmee zijn eigen record label genaamd ‘100m Music Label’.

De eerste track die hij uitbracht onder zijn eigen label is ‘Killi Person’ featuring C-Mart en Nelson Freitas. Nog geen 5 dagen later had de single al meer dan 100k streams behaald. Een maand later volgde de tweede single al met een hele speciale samenwerking. De track genaamd ‘Pareke’ bracht hij uit met Niniola, een van de grootste sterren uit Nigeria.

Enkele hoogtepunten van Yung Felix

02

Yung Felix aanvragen

Boekingen

Yung Felix boeken?

CONTACT

Verlengde Noordkade 14
5462 EH, Veghel.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.