Exclusief bij Your Agency

Sjaak (echte naam: Mehdi Chafi, 24 september 1985) is een Marokkaanse rapper uit Amsterdam-Oost. Hij brak bij het grote publiek door met nummers als ‘Ik Heb Schijt’, ‘Dubbel O’, ‘Wat Is Er’, ‘Krokobil’, ‘Helemaal Naar De Klote’, ‘Weekend’ en ‘Alleen’, die hij maakte met gerenommeerde acts als Yellow Claw, The Partysquad, FeestDJRuud, Kraantje Pappie en Ronnie Flex.

Na een drukke periode in de studio keerde Sjaak in 2018 helemaal terug. Hij maakte samen met Sidney Samson het album ‘THOP’, dat gereleaset werd door TopNotch. Onder meer Lil’ Kleine, 3robi en Dopebwoy verschenen op het album, dat 5 miljoen streams realiseerde! De echte comeback van Sjaak volgde iets later: in de zomer volgde er een regelrechte hit in de vorm van ‘Stap Voor Stap’ (met Kav Verhouzer), dat door Armada werd uitgebracht.. Op iedere straathoek was ‘ie te horen en dat resulteerde in een #1 in de Nederlandse Shazam Top 100, #5 in zowel de Nederlandse iTunes Dance-chart als de GFK Dance Top 30 en reikte het succes zelfs tot een Top 15-plek in de GFK Singles Top 100.

In 2019 werd er doorgepakt met onder anderen ‘Turbo’ (met Jebroer), ‘Pipperdepap’ (met Tony Junior) en ‘Wifen‘ (met Bizzey). Daarnaast speelde Sjaak een rol in de Nederlandse speelfim ‘De Belofte Van Pisa’ die van de grote kranten lovende kritieken kreeg. In 2020 volgt er veel nieuwe muziek: de basis voor vele grote samenwerkingen is reeds gelegd..

Enkele hoogtepunten van Sjaak

02

Sjaak aanvragen

Boekingen

Sjaak boeken?

CONTACT

Verlengde Noordkade 14
5462 EH, Veghel.