Exclusief bij Your Agency

Rapper 3robi is niet meer weg te denken uit de huidige rapscene. Met zijn unieke sound en welbekende adlibs herken je hem uit duizenden. Zijn carrière startte in het jaar 2013/2014 bij het Haagse label Wilde Westen Recordswaar onder andere LouiVos en Mula B zitten. Zijn rauwe manier van rappen over het leven op straat trekt sinds zijn intrede in de hiphopscene een groot aantal mensen.

In 2016 weet 3robi grote indruk te maken met onder andere de track Domme Jongens, die het trap genre in de Benelux een nieuwe impuls gaf. Mede door deze single, en de rest van zijn bijdrage aan het verschenen compilatie album WW Nation, ging 3robi een zeer sterk jaar tegemoet. Dit resulteerde voor hem in gastbijdrages op de hits Cartiermet Dopebwoy, Rwinamet Pyramids, en Een Beetjemet Lijpe & DJ Glades. Hierna kon een debuut project natuurlijk niet uitblijven.

Eind 2017 bracht 3robi zijn eerste soloproject Jonge Jongen Naar De Topuit, dat in de eerste week op nummer 1 in de album top 100 binnen kwam. Op het album met gastbijdrages van o.a. Sevn Alias, Lijpe, Josylvio, Mula B en LouiVos vertelt hij op de typische 3robi wijze hoe zijn leven is veranderd sinds hij het straatleven steeds meer verruilt voor het maken van muziek.

In 2018 trok 3robi de stijgende lijn door met een groot aantal gastbijdrages waaronder de hitsingle Ik Zweer Het Jemet Esko en Young Ellens. Ook gooide hij hoge ogen met de single Dix millions de dollars met Lacrim, een van de grootste artiesten uit Frankrijk. Hiernaast bracht hij de single Risico’s uit, die met de bijbehorende videoclip voor veel gespreksstof onder zijn luisteraars zorgde.

Begin 2019 bracht 3Robi verschillende tracks uit dat hits werden, dat waren de tracks: “Wazabi, “Fra333en natuurlijk niet te vergeten de enorme hit tracks “Walou Crisis met Dopebwoy en Mula B & Bangalang met Yung Felix en Poke.

3Robi staat niet stil als het gaat om internationale samenwerkingen. Dat jaar verscheen hij op het album van Lacrim en ook op die van The Plug in een samenwerking met Fredo en Lacrim.

Dat 3Robi hit na hit scoort is wel duidelijk geworden in het jaar 2019. De verwachtingen van zijn aankomende albums zijn daarom ook hoog. Hij is van plan zijn fans meer kennis te laten maken met het rauwe en authentieke geluid van de straat

Naast het rappen houd hij zich ook bezig met zijn snel groeiende label Spow Business, waar hij zelf muziek uitbrengt en SPOW Merchandise verkoopt!

2020 is 3Robi goed van start gegaan met de tracks: Barcelona, Shotmet Dorentina & Kosso en Je kan ’t krijgenft Aim, Onderweg en met bijna 2 miljoen views op Youtube de trackDinero ft. Ashafar.

Enkele hoogtepunten van 3robi

02

3robi aanvragen

Boekingen

3robi boeken?

CONTACT

Verlengde Noordkade 14
5462 EH, Veghel.